Arxiu Documental Beques Col·laboració i PCUE-UAB

Fons documental d’informació laboral i estudiantil

  • febrer 2008
    dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    2526272829  

XERRADA INFORMATIVA

Posted by Especial Bolonya a febrer 19, 2008


 

XERRADA INFORMATIVA

DIMECRES 20 DE FEBRER

14H SALA D’ACTES Edifici d’Estudiants (al costat del cinema)

Els estudiants sovint treballen, sovint demanen beques i sovint fan pràctiques en empresa com a becaris (i becàries).


Tot plegat de vegades és confús i complicat: quines beques hi ha? com funciona Treball Campus? quins criteris es fan servir per obtenir-les? Quins drets tenen els becaris i els estudiants de pràctiques…? En què es diferencia una beca d’un contracte i d’un conveni?


Els becaris de col·laboració i els estudiants de pràctiques sota convenis amb empreses, siguin externes o de la UAB, hem creat una Assemblea per informar-nos i lluitar per la millora de la nostra situació. Vam fer vaga i estem negociant un reglament de beques a la UAB per l’any vinent. D’això també parlarem.

Creiem que tothom ha d’estar informat de quins són els seus drets, quines oportunitats té a la UAB de continuar estudiant amb ajuts públics i com funcionen aquests ajuts. D’altra banda, també creiem que és interessant conèixer de primera mà quines són les reivindicacions d’aquesta assemblea i com funcionem, i sobre tot què farem.

Estem en un moment en què es canviarà la situació de les beques per a estudiants a la UAB i creiem que això afecta tant als estudiants que ara no són becaris ni estudiants de pràctiques com als que ara ho són i als que han deixat de ser-ho. També creiem que els treballadors de la UAB, tant professors, investigadors com de serveis poden estar interessats en informar-se: com treballadors i com a pares i mares o parents d’estudiants universitaris.


Per tant, us convidem a tots i a totes a venir a informar-vos i a preguntar tot el que calgui, nosaltres farem el que estigui a les nostres mans.

Atentament,

Assemblea de Becaris i Becàries de Col·laboració i PCUE’s –UAB

Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), Febrer de 2008

Deixa un comentari